Trailer onderhoud

Trailer onderhoud

Wanneer je zeer regelmatig een boottrailer gebruikt om je boot te water te laten gaan, is het belangrijk om de boottrailer goed te onderhouden. Maar ook wanneer je de boottrailer slechts één of twee keer per jaar gebruikt, is boottrailer onderhoud ontzettend van belang. Het maakt niet uit met wat voor type boottrailer je rijdt, veiligheid staat voorop, dus laat de boottrailer regelmatig onderhouden.
In de goed uitgeruste werkplaats van Slikkendam zit het met dat onderhoud wel goed. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor reparaties en services.
Wij zijn een RDW erkend bedrijf en kunnen trailers over laten zetten op naam.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.