Services

Stalling

Slikkendam biedt unieke faciliteiten voor de stalling van uw boot voor binnen en buiten. Uw boot is u lief en kostbaar, en daarom wilt u deze veilig en beschermd van alle weersinvloeden, diefstal , vernielingen, aanvaringen e.d. stallen.
Voor meer informatie klik hier.

Binnenboord motoren

Voor onderhoud of reparatie aan uw binnenboord motor kunt u ook terecht bij Slikkendam. Wij zijn officeel nanni service punt, maar voor onderhoud aan andere merken kunt u ook bij ons terecht.
Voor meer informatie klik hier.

Buitenboord motoren

Wij zijn officieel dealer van de merken Yamaha, Honda en Mercury. Het vakkundige personeel werkt met modern gereedschap. Door uitsluitend gebruik te maken van orginele onderdelen maken wij uw motor maximaal betrouwbaar.
Voor meer informatie klik hier.

Kranen t/m 12 ton

Wij hebben heeft de mogelijkheid om uw boot in en uit het water te takelen. Dit kunnen wij doen voor boten tot 12 ton.

Voor ons is het geen probleem uw boot op de trailer te zetten.
Voor meer informatie klik hier.

Bootonderhoud

Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud van uw boot. Wij controleren niet alleen uw vaartuig op allerlei vitale punten, maar herstellen bovendien ook schade aan boten. Door uw boot goed te onderhouden, wordt uw investering gewaarborgd en blijft hij er langer als nieuw uitzien.
Voor meer informatie klik hier.

Trailer onderhoud

Wanneer je zeer regelmatig een boottrailer gebruikt om je boot te water te laten gaan, is het belangrijk om de boottrailer goed te onderhouden. Maar ook wanneer je de boottrailer slechts één of twee keer per jaar gebruikt, is boottrailer onderhoud ontzettend van belang.
Voor meer informatie klik hier.

Trailerverhuur

Als u een dag met uw boot ergens anders wil varen kunt u bij ons een trailer huren. Wij hebben verschillende trailers in de verhuur.
Voor meer informatie klik hier.

Watersportwinkel

Slikkendam heeft een ruim assortiment aan watersport artikelen. Van zwemvesten tot boot onderdelen.
Voor meer informatie klik hier.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.