SLIKKENDAMMERSLUIS GESTREMD VOOR VAARTUIGEN TOT 13 MEI

Uitloop werkzaamheden Slikkerdammersluis Bericht namens de aannemer: Bij het groot onderhoud aan de sluis is onlangs gebleken dat de sluisdeuren onherstelbaar beschadigd zijn. Ten behoeve van de veiligheid heeft Rijnland besloten de oude deuren per direct te verwijderen en te vervangen door nieuwe exemplaren. Dit betekent dat de werkzaamheden langer duren dan gepland, namelijk tot halverwege week 18. Als er geen andere gebreken worden gevonden, is het vanaf Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei weer mogelijk om door de Slikkendammersluis te varen. Dit houdt in dat de huidige wegafsluiting op vrijdag 26 maart afloopt. Er komt een extra wegafsluiting vanaf maandag 3 mei t/m donderdag 12 mei op werkdagen tussen 09:00 en 14:30 uur. Hierbij zullen (brom)fietsers en voetgangers ter plaatse via een noodbrug worden geleid. Overig wegverkeer dient de huidige omleiding te volgen. Voor vaarweggebruikers blijft de sluis tot 13 mei gestremd.

2021-03-26T15:36:14+00:0026 maart 2021|

Wij gaan terug naar het water…

Beste klant, Wij hebben besloten weer terug te keren naar het water.. naar onze locatie aan de Uitweg. Hoe ontzettend mooi en succesvol het openen van een tweede locatie op de Amstelkade ook is geweest, het heeft ook heel veel drukte met zich meegebracht. Na meer dan 10 jaar vanuit twee locaties te hebben gewerkt, hebben wij besloten ons meer te gaan toeleggen op het ontwikkelen van boten en de onderhoud vanuit 1 locatie. De locatie waarbij we direct aan het water zitten. Op die manier hebben we meer ruimte voor ons vakmanschap en meer tijd en aandacht voor klanten. Ons nieuwe adres per 3 Mei: Uitweg 1 3651 LR Woerdense Verlaat Tot die tijd zijn wij Maandag 20 april t/m 3 Mei gesloten wegens verhuizing naar de Uitweg 1 in Woerdense Verlaat. Bezichtiging op afspraak.  Ons telefoonnummer en mailadressen blijven ongewijzigd.

2020-04-15T10:15:40+00:0015 april 2020|

Corona Virus en winterstalling wij bellen u zodra de boot klaar staat/ligt

Beste klant, Als klant van Watersport Slikkendam kunt u in deze onzekere tijd blijven vertrouwen. Ook voor uw en onze veiligheid, volgen wij het protocol van de RIVM. In deze onzekere tijden kunnen wij u verzekeren dat wij alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen. Showroom: Wij verwelkomen u graag na een afspraak te maken om onze mooie showroom te komen bezoeken, maar we zullen u geen handen schudden en gepaste afstand houden en vragen contactloos te betalen. Boten uit de winterstalling: Is( voorlopig) nog geen probleem, alleen vragen we aan u begrip als dat niet meteen lukt aangezien meerdere mensen de boot uit de winterstalling willen. Wij willen u er op wijzen dat wij u bellen zodra u de boot kunt halen. Als u zich grieperig, verkouden, keelpijn en hoest dan willen wij u verzoeken om uw boot door iemand anders op te laten halen. We gaan ervan uit dat het weer een mooi vaarseizoen gaat worden en dat we de service kunnen bieden die u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Het team Slikkendam Watersport

2020-03-20T15:43:35+00:0020 maart 2020|

Hiswa 2020

HISWA Amsterdam Boat Show 2020 Van 11 t/m 15 maart 2020 vindt in RAI Amsterdam de 65e editie plaats van het grootste watersportevenement van Nederland, HISWA Amsterdam Boat Show. HISWA is er voor iedereen die houdt van varen; voor diegene die af en toe een sloep vaart tot en met de fervente zeiler. Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor de doorgewinterde watersporter en voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. HISWA Amsterdam Boat Show is ‘the place to be’ om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen. Wij staan dit jaar in samenwerking met Honda Marine op de Hiswa Amsterdam boat show. Om iedereen tot dienst te kunnen zijn is onze showroom tijdens de Hiswa gesloten.

2020-03-08T11:22:00+00:008 maart 2020|
Ga naar de bovenkant