Sloep kopen?

Wilt u een sloep kopen? Dan presenteren wij voor u de van Zutphen 500 Tender sloep.

Al enige tijd is Slikkendam Watersport bezig met het ontwikkelen van een eigen sloep. Afgelopen week is de eerste sloep van eigen makelaardij afgerond. De van Zutphen 500 Tender is de naam waaronder deze sloep op de markt gebracht wordt.

De van Zutphen 500 Tender is een robuuste outboard sloep. De spiegel is zo ontworpen dat er tot maximaal 50 pk achter gehangen mag worden. Zijn gestroomlijnde onderwaterschip, in combinatie met een krachtige motor zorgt ervoor dat de boot ook zeer geschikt is voor snel varen. Het is dus een echte Tender!

Kenmerkend aan de boot is de gestroomlijnde vormgeving van de spiegel en de sportieve console. De boot heeft verassend veel leefruimte binnen in. Ook de ruime rondzit in de punt geeft voldoende zitplaats aan 4 mensen. Hierdoor is deze boot ook een echte gezinsboot.

Een dag op pad met het hele gezin is geen probleem, want de binnenruimte is geschikt voor  7 personen. De consolevorm zorgt voor meer vloerruimte en opstapjes maken instappen makkelijk. Vier bakkisten bieden ruime opbergplekken. Een luxe kussenset is standaard.

Diverse opties:

–          Zonnedek
–          Vloer in teaklook

De Van Zutphen Tender 500 is een boot met een verhaal. Na jaren ervaring in de watersport besloten een paar ontwerpers , bouwers en verkopers onder de naam Van Zutphen samen een nieuwe boot te ontwikkelen. Maar de geschiedenis van Van Zutphen gaat verder terug.

Geschiedenis:
Oorspronkelijk was Van Zutphen een scheepswerf, in 1784 opgericht pal aan de Nieuwkoopse Plassen in het midden van het land. De passie en liefde voor het vak zijn hetzelfde gebleven, maar zijn inmiddels aangevuld met moderne kennis en technieken. In de Van Zutphen Tender 500 zit daarom het beste van diverse types verwerkt.

Uiterlijk en comfort van een sloep, maar de snelheid en robuustheid van een Tender. Dat maakt de Van Zupthen Tender 500 speciaal.