TROTS OP DE VAN ZUTPHEN!

Morgen gaan van start met de gezelligste beurs van Nederland, de 50 plusbeurs!
Wij staan daar met de Van Zutphen 500 Tender en de Van Zutphen 633 Tender

De Van Zutphens zijn ontworpen door Leon Leon Nieuwendijk.
Door jarenlange ervaring van het verkopen en natuurlijk het varen van verschillende boten, heeft hij alle voordelen in een boot gestopt.
Zo hebben ze hogere rugleuningen, stoer uiterlijk, het grote drijfvermogen achter de spiegel zorgen voor stabiliteit en maken de Tenders  zelfs voor kustwateren geschikt.
Kwaliteit staat voorop bij Van Zutphen. Bij de bouw worden hoogwaardige materialen gebruikt en de Tender heeft een hoog afwerkingsniveau.
De brede romp creëert stabiliteit, maar oogt dankzij de ronde belijning elegant. Dankzij de uitgebalanceerde V-romp blijft de Tender bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast.
In de Van Zutphen 633 zit zelfs een heel mooi opbergsysteem voor de buiskap zodat deze tijdens het varen keurig opgeborgen kan worden.
Na diverse uitvoerige tests te hebben doorstaan kunnen wij u met gepaste trots melden dat de Tender 500 tevens is goedgekeurd als bijboot voor de binnenvaart. De Van Zutphen Tender 500 is hiermee de eerste polyester sloep die voldoet aan de strenge “NEN-EN 1914:2009 en” norm. De uitvoering als bijboot voor de binnenvaart is inmiddels leverbaar.

WIJ ZIJN ONTZETTEND ENTHOUSIAST OVER DE VAN ZUTPHENS EN WILLEN DIT GRAAG VERDER MET U DELEN.

KOMT U OOK KENNIS MAKEN MET DEZE FANTASTISCHE BOTEN?
Morgen gaan we beginnen! https://www.50plusbeurs.nl/
Hierbij een link waar u met korting naar de beurs kunt : KORTING
Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom!  https://www.slikkendam.nl/