Banner_HISWAtewater_300x250
Een compleet dagje watersport aan het IJ!

Kom (er)varen op de HISWA te water

Snelle sportboten, elegante zeiljachten, comfortabele sloepen en stoere stalen schepen. De HISWA te water 2015 brengt van 1 tot en met 6 september de grootste collectie Nederlandse jachten en een breed aanbod internationale merken bij elkaar. Op de nautische markt van de #1 in-water bootshow van Noord-Europa vindt u de laatste trends in watersportproducten en -diensten. De vele activiteiten op het water en de sfeervolle terrassen maken de HISWA te water tot een compleet dagje watersport aan het IJ.

Compleet aanbod

Design, materiaal, techniek, afwerking en onderhoud. Wie op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen in de jachtbouw mag de HISWA te water 2015 niet missen. Op de HISWA te water 2015 worden nu al meer dan 40 primeurs gepresenteerd en de lijst groeit nog steeds. Naast een sterk aanbod van internationale merken als Bavaria, Hanse en Beneteau is een groot aantal Nederlandse werven aanwezig op de #1 in-water bootshow van Noord Europa die gehouden wordt van 1 tot en met 6 september in Amsterdam Marina. De actuele lijst met aangemelde boten kunt u hier bekijken,

Individuele wensen

Bent u zich aan het oriënteren op de aankoop van een boot? Dan biedt de HISWA te water volop keus en ruimte voor uw individuele wensen. Het aanbod bestaat uit daysailers, kajuitzeilboten, luxe zeiljachten, motorjachten, catamarans, sloepen, tenders, weekenders, sportboten en RIB’s. De HISWA te water 2015 biedt daarmee een breed en divers aanbod van kleine en grote boten van aluminium, staal of polyester. Naast de custom-built boten hebben steeds meer werven ook bij de serie gebouwde boten oog voor uw individuele wensen.

Boordevol activiteitenprogramma

Naast de honderden boten die van 1 tot en met 6 september liggen afgemeerd in Amsterdam Marina biedt de HISWA te water 2015 een programma boordevol watersportactiviteiten voor jong en oud. Er zijn talloze demonstraties, maar u kunt zelf ook het water om een proefvaart te maken, een manoeuvreerclinic te volgen in een zeil- of motorboot, een rondje te maken op een waterfiets of deelnemen aan een mini-praktijkdag van Veilig varen doe je Samen. Ook is er een uitgebreid kinderprogramma en kunnen avonturiers hun hart ophalen met de laatste trends in watersport zoals jetpacken en aqua jumping. Het volledige activiteitenprogramma is hier te bekijken.

Nautische markt & Food Village

Op de kade van de HISWA te water vindt u een uitgebreide nautische markt met in het hart een gezellig terras aan het water. Ruim 75 aanbieders zijn present met allerlei producten en diensten voor de watersporter. Van motoren, transportmiddelen en onderdelen tot boeken, kleding, accessoires en tijdschriften. Maar ook wederverkopers, verzekeraars, opleiders en andere nautische toeleveranciers presenteren zich hier op de IJ-oevers. Het hart van de nautische markt wordt gevormd door het Food Village waar restaurant Duin & Kruidberg de scepter zwaait. Op het terras, dat een prachtig uitzicht heeft over Amsterdam Marina, serveren diverse chefs de lekkerste hapjes en drankjes uit hun mobiele keuken.

Boek online met korting

Bent u ook nieuwsgierig naar al die fonkelnieuwe boten? En heeft u na het lezen van dit artikel al zin gekregen in een dagje watersport aan het IJ? Boek dan vandaag nog uw toegangskaarten via www.hiswatewater.nl. U betaalt dan geen € 18,50, maar slechts 15,- per kaart. Voor jongeren tussen de 4 en 17 jaar zijn de toegangskaarten online te bestellen voor € 6,50 in plaats van € 8,-. Een familiekaart kunt u al vanaf € 39,- boeken. Zo profiteert u van een flinke korting.

Centraal in Amsterdam

HISWA te water 2015 vindt plaats in jachthaven Amsterdam Marina, bij de NDSM Werf. Amsterdam Marina ligt op een steenworp afstand van het centrum en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn aparte parkeerterreinen voor HISWA bezoekers ingericht. Een gratis pont vaart vier keer per uur in 12 minuten van Amsterdam Centraal Station naar de NDSM Werf (Amsterdam Marina). Onderweg heeft u prachtig zicht op klassieke en moderne architectuur langs de IJ-oevers zoals Filmmuseum Eye, het Centraal Station (van dezelfde architect als het Rijksmuseum – Cuypers), de Silodam en nieuwe ontwikkelingen zoals IJ-Dock. Ook met de bus is de HISWA te water goed bereikbaar vanaf het Centraal Station. Komt u met de boot naar Amsterdam Marina, reserveert u dan tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

www.hiswatewater.nl