Introductie RIB Cayman 23 sport touring

  • Boten
  • Reacties uitgeschakeld voor Introductie RIB Cayman 23 sport touring

 

Ranieri International komt met een geheel nieuwe divisie aan boten. Geheel in de lijn en stijl van de polyester console boten komen ze nu met RIBS. De RIBS zullen verkrijgbaar zijn in 4 verschillende modellen namelijk: CAYMAN 19Sport, CAYMAN 21Sport, CAYMAN 23Sport en de CAYMAN 23Sport Touring.

Kenmerkend voor de RIBS is de polyesterbodem, zoals deze bekend is van Ranieri International bij de console boten. Deze wordt gebruikt als basis voor de RIBS. De diepe V-romp in combinatie met de gestroomlijnde afwerking van de romp zorgt ervoor dat zelfs met minder PK’s de RIBS uitstekend presteren. De 60 cm diameter Tube zorgt ervoor dat deze boten uitermate stabiel zijn.

Een Italiaanse volbloed; orgineel,elegant , stijlvol.
Nu in onze showroom ter introductie  de Ranieri International Cayman 23Sport Touring  incl.  MercuryF150
Deze totaal nieuwe set ligt nu in onze showroom voor een totaalprijs van €61.900,-

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.