Nieuw: Nu ook Jobe shop bij Slikkendam Watersport

  • Boten
  • Reacties uitgeschakeld voor Nieuw: Nu ook Jobe shop bij Slikkendam Watersport

Wij zijn officieel leverancier van het befaamde watersportmerk JOBE. In onze botenshowroom hebben wij een speciale instore Jobe shop ingericht waarin we een groot deel van het assortiment tonen en uit voorraad kunnen leveren. Wij staan graag voor je klaar om je uitgebreid te adviseren en te voorzien van de nodige informatie voor jouw aankoop.

De kracht van het merk “JOBE” is dat u altijd leuke sets kunt samenstellen, zoals een wetsuit met bijpassend zwemvest of een wakeboard met de bijpassende bindingen met daarbij weer een bijpassende helm. Zo kunt u altijd de gewenste combi maken.

Jobe-logo 2

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.