Ranieri International Cayman 19 sport en 23 sport touring nu in de showroom

  • Boten
  • Reacties uitgeschakeld voor Ranieri International Cayman 19 sport en 23 sport touring nu in de showroom

De nieuwe RIBS van Ranieri International zijn binnen. In onze showroom staan de Ranieri International Cayman 19 Sport en de Cayman 23 Sport touring.

Kenmerkend voor de RIBS is de polyesterbodem, zoals deze bekend is van Ranieri International bij de console boten. Deze wordt gebruikt als basis voor de RIBS. De diepe V-romp in combinatie met de gestroomlijnde afwerking van de romp zorgt ervoor dat zelfs met minder PK’s de RIBS uitstekend presteren. De 60 cm diameter Tube zorgt ervoor dat deze boten uitermate stabiel zijn.

Voor de specificaties en prijzen van deze schitterende RIB’s kunt u hieronder op de link klikken.
U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom om de nieuwe modellen van Ranieri International te komen bewonderen.

Cayman 19 Sport

Cayman 23 Sport Touring

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.