Ranieri International RIB’s

 

Het Italiaanse topmerk Ranieri International heeft de laatste jaren al laten zien enorm vernieuwend en innovatief te zijn. Op de botenshow van Genua in Oktober 2014 presenteerde Ranieri International haar primeurs voor het komende vaarseizoen.
Ranieri International komt met totaal iets nieuws. Ontwikkelde en produceerde zij eerst alleen nog console boten, voor het komende seizoen heeft Ranieri International een fantastische lijn RIB’s ontwikkeld. Geheel in stijl en klasse van de console boten.

Ranieri_International_Sayman (1)

De Cayman line zoals de RIB’s van Ranieri Internationalvernoemd zijn bestaat uit 4 verschillende modellen. De Cayman 19S, Cayman 21S, Cayman 23S en de Cayman 23 Sport Touring.

Kenmerkend voor de RIBS is de polyesterbodem, zoals deze bekend is van Ranieri International bij de console boten. Deze wordt gebruikt als basis voor de RIBS. De diepe V-romp in combinatie met de gestroomlijnde afwerking van de romp zorgt ervoor dat zelfs met minder PK’s de RIBS uitstekend presteren. De 60 cm diameter Tube zorgt ervoor dat deze boten uitermate stabiel zijn.

De Cayman 19Sport is het kleinste model in de nieuwe RIB line van Ranieri International. Met een afmeting van 5.95 meter is de boot makkelijk te vervoeren.

 

De Cayman 21Sport is het tussen model van de RIBS. De tubes zorgen voor een stabiele ligging op het water. Doordat de Cayman 21S iets groter is dan zijn voorganger de Cayman 19S, is ook het zonnedek een stuk ruimer. Het grote verschil is dat de Cayman 21S standaard voorzien wordt van een Stand-up seat.

 

De Cayman 23Sport is het grootste model in de Cayman line. Deze RIB is breder dan de andere modellen. Hierdoor is er binnen veel leef ruimte. In de punt is een groot zonnedek, maar ook achter is een groot zonnebed te maken door de rugleuning van de achterbank naar achter te klappen. Standaard wordt deze RIB geleverd met een stand-up seat, maar hier is ook een bestuurdersbank voor in de plaats te kiezen.

De Cayman 23Sport Touring heeft dezelfde afmetingen dan de Cayman 23Sport. Het verschil tussen de Cayman 23Sport en de Cayman 23Sport Touring zit in het console. Het console van de 23Sport Touring is veel groter. De voorkant kan opengeklapt worden waardoor er extra opbergruimte ontstaat. Hierin is ook de mogelijkheid een toilet te plaatsen.

Binnenkort zullen de RIB’s ook bij ons in de showroom te bewonderen zijn. Voor de specificaties van de modellen en de prijs kunt u bij ons op de website kijken onder Boten bij Ranieri International. Ook hebben wij in onze showroom te nieuwste brochure van Ranieri International en de RIB’s.

 

Cayman_23Sport_14

 

Cayman_23Sport_10