Slikkendam

Watersport

Vaarbewijs nodig Ja/Nee?

Vaarbewijs

VAARBEWIJS

Wij merken dat er veel vragen zijn omtrent een vaarbewijs nodig of niet…
Graag leggen wij dit even uit:
Vaar je met een motorboot kleiner dan 15 meter die niet harder kan dan 20 km/u en ben je 16 jaar of ouder? Dan heb je geen vaarbewijs nodig .Vanaf 12 jaar of ouder maar nog geen 17 jaar dan mag je met een lengte van minder dan 7 meter die niet harder kan dan 13 km/uur varen zonder vaarbewijs.
Hard varen mag niet op de Meije en Nieuwkoopse plassen. De maximum snelheid  is 6 km/h. Leuk om te weten dat je hier als volwassenen gewoon mag varen met een boot onder de 15 meter…
In onze winkel hebben wij een ruim aanbod van boten kleiner dan 15 meter en kunnen wij u adviseren welke motor het best bij u past, onder dat u een vaarbewijs nodig heeft.

LINK NAAR NIEUWE BOTEN                                LINK NAAR OCCASSIONS

ANWB

Klik hier voor meer informatie over vaarbewijs.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.