Vernieuwde website Slikkendam Watersport

  • Slikkendam
  • Reacties uitgeschakeld voor Vernieuwde website Slikkendam Watersport

Met gepaste trots presenteren wij u onze vernieuwde website. Een geheel nieuwe uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd.

Deze website schetst een beeld van ons bedrijf; welke werkzaamheden wij verrichten en welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Wij hopen u met de vernieuwde website nog beter en duidelijker te kunnen informeren.
We hebben de website uitgebreid met meer informatie en een formulier voor het aanvragen van winterstalling

slikkendam-watersport-blog

Daarnaast passen de teksten en foto’s op de site automatisch aan op verschillende mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Hierdoor hoeft u op dergelijke apparaten niet meer uit te zoomen om een tekst te kunnen lezen!
De website is in samenwerking met het bedrijf Milcraft uit Alphen aan de Rijn ontwikkeld.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.