Winterstalling

Winterstalling bij Slikkendam Reserveer nu!

  • Services
  • Reacties uitgeschakeld voor Winterstalling bij Slikkendam Reserveer nu!

Slikkendam biedt u ieder jaar de mogelijkheid om uw boot zowel binnen als buiten te stallen. U kunt er voor kiezen de boot varend of op de trailer te komen brengen. In onze opslag achter de showroom aan de Amstelkade worden de boten gestapeld.

U kunt zelf aangeven wat er eventueel aan extra werkzaamheden aan uw boot gedaan moet worden. Zo kunnen wij het accuonderhoud verzorgen maar ook de motor serviceen, en het antifoulen van de boot is geen probleem. Ook het cleanen en poetsen van de boot kunnen wij voor u verzorgen.

Zo kunt u in het voorjaar uw boot gepoetst en geserviced weer ophalen.
Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw boot zijn, informeer dan snel via de website of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer snel uw binnen of buiten plek bij Slikkendam, we hebben nog enkele plekken beschikbaar.

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.