Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. Maar ook vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.

50 plus beurs

Ook dit jaar zal Slikkendam Watersport weer aanwezig zijn met een ruime stand. En dit jaar wordt de stand wel heel bijzonder, want voor het eerst zal de van Zutphen 500 Tender getoond worden aan groot publiek.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

De in eigen beheer ontwikkelde Tendersloep is een robuuste outboard sloep. De spiegel is zo ontworpen dat er tot maximaal 50 pk achter gehangen mag worden. Zijn gestroomlijnde onderwaterschip, in combinatie met een krachtige motor zorgt ervoor dat de boot ook zeer geschikt is voor snel varen. Het is dus een echte Tender!

Wilt u alvast een voorproefje van dit fantastische schip, of bent u benieuwd naar de eigenschappen en prijss, kom dan langs in onze showroom of kijk op onze website onder boten bij de Van Zutphen Tender.

Uiteraard zijn er ook andere boten te bewonderen uit ons botenprogramma.

Graag ontmoet Slikkendam U op de 50 plus beurs!

Kaarten zijn te bestellen op www.50plusbeurs.nl