Vanaf maandag 29 september is de voorweg in Noorden afgesloten voor al het verkeer. De Noordse Dorpsweg zal ook afgesloten worden doormiddel van slagbomen om grote drukte van sluipverkeer tegen te gaan. Alleen mensen in het bezit van een pasje kunnen overdag over deze weg.

ND-omleiding

Bij wijze van proef zullen ‘s Avonds tussen 21:00 uur en 05:00 uur de slagbomen wel open staan, zodat er wel verkeer over de Noordse Dorpsweg kan.

ND-detail

Dit betekent voor mensen uit Nieuwkoop en omgeving dat Slikkendam slechter bereikbaar zal zijn tijdens onze reguliere openingstijden.
Speciaal daarvoor bieden wij de mogelijkheid aan alle onze klanten in de omgeving Nieuwkoop om vanaf maandag 29 september van maandag tot en met vrijdag tussen 21:00 uur en 22:00 uur uw boot of motor te brengen aan de uitweg 1 (oude locatie van Slikkendam). Wij vragen u wel vooraf kenbaar te maken dat u uw boot of motor komt brengen, zodat we op de hoogte zijn van uw komst. Ook het afhalen van uw boot of motor zal dan op de Uitweg 1 gebeuren. Dit zal ook in overleg plaats vinden.

Zolang de proeftijd van het opstellen van de Noordse Dorpsweg van kracht is kunnen wij u deze mogelijkheid aanbieden. Zal de proef slagen dan blijft deze optie de gehele periode van afsluiting beschikbaar. Zal de proef niet slagen dan zal Slikkendam kijken naar andere mogelijkheden om voor u toch bereikbaar te blijven. Wij zullen u via deze weg blijven informeren over onze bereikbaarheid.