Woensdag 16 Maart zijn wij “Klaar voor de start”.
Wij presenteren vol trots op de Hiswa 2016 te Amsterdam 6 prachtig uiteenlopende modellen:


Sinds vorig jaar kunt u in onze showroom de V. Zutphen 500 Tender bewonderen.
Deze tender 500 biedt dankzij de ruime keuze in motorvariant (van 8 tot en met 50 pk) verrassend veel mogelijkheden: van rustig toeren op de plassen tot sportieve activiteiten zoals waterskiën.

De Hiswa PRIMEUR waar wij TROTS op zijn. Nieuw bij V Zutphen de 633Tender. Stijl en stoer! Dat zijn de eerste gedachten die opkomen bij het zien van deze unieke boot. Van waaiersteven tot de ronde bun, elk deel van het schip bevat prachtige samenhangende lijnen. Grote bergruimte onder de banken en in de bun, groot zonnedek, hoge rugleuningen, diepe banken en een ruime zelflozende kuip. Een UNIEK detail is het opbergvak voor de buiskap in het voordek.

De Liberty 590 Tender Is een sportieve sloep. De boot wordt voorzien van een buitenboord motor, maar deze wordt in een bun geplaatst. Hierdoor is de motor uit het zicht. Zijn zeer gestroomlijnde spiegel geeft de boot een sportieve uitstraling.

De Ranieri Internationale mag natuurlijk niet ontbreken op de Hiswa 2016. Al 18 jaar zijn wij dealer van dit prachtige merk. Elke Ranieri International combineert uitstekende vaareigenschappen met een innovatief design en geeft haar passagiers een veilig en comfortabel gevoel. De RIB’s Cayman line zijn dit jaar uitgebreid met 5 prachtige nieuwe modellen.
Op de HISWA kunt u de Ranieri Cayman Sport komen bewonderen net als uit de OPEN LINE serie de Ranieri Internationale Voyager 19 en de 23S.