Minn Kota Elektromotoren

Minn Kota is de marktleider in elektromotoren voor vis en andere boten. De trollingmotor van Minn Kota, zoals deze elektromotor ook wordt genoemd, zag in 1934 het levenslicht. De ervaring en kwaliteit van Minn Kota zijn ongeëvenaard. Met het ruime assortiment aan motoren is er voor elke boot een passende elektromotor beschikbaar. Zoetwater en zoutwater, boeg- en spiegelmontage, van rubberboot tot pontonboot. Een elektromotor van Minn Kota is de juiste keuze.

Minn Kota brochure

2017 Minn Kota Catalogus

Minn Kota prijslijst

2017  Minn-Kota 2017 motoren

Endura C2 & Endura Max

De Minn Kota Endura modellen zijn al vele jaren de meest populaire elektromotoren van Minn Kota. Door het eenvoudige bedieningsgemak, betrouwbaarheid en een vriendelijke prijs is de Minn Kota Endura één van de meest verkochte modellen. Daarnaast zijn dit de modellen waar de meeste nieuwe elektromotor eigenaren hun eerste ervaringen mee opdoen, om vervolgens na jaren van veel gemak, over te stappen op een luxer model.

Traxxis

De Minn Kota Traxxis is het werkpaard onder de elektromotoren. Deze motoren zijn voorzien van een traploze snelheidsregeling, ofwel de bekende Maximizer van Minn Kota waarmee het stroomverbruik wordt geminimaliseerd. Vooral bij langzaam varen (slepen bij het vissen) heeft dit enorme voordelen. Tevens zijn alle Traxxis modellen voorzien van een laadindicator waardoor u door een druk op de knop globaal de conditie van uw accu kunt zien.

Vantage

De Minn Kota Vantage modellen zijn ontstaan door de wensen van de meest veel eisende sportvissers in één motor te verenigen. Naast het opvallende uiterlijk zijn het vooral de vele technische innovaties die deze motoren kenmerken. Uiteraard heeft de Vantage een traploze snelheidsregeling en is hij voorzien van de Maximizer en weedless wedge propellor. Een van de kenmerken waar de Vantage bekend om staat is het elektrisch op en neer halen van de motor. Dit gebeurt door een druk op de knop van het (telescopische) handvat. U hoeft dan alleen maar op de ´up´ of ´down´ knop te drukken om de juiste diepgang in te stellen. zo kan men ook tijdens het varen de diepgang van de motor op een eenvoudige manier regelen. Een andere noviteit is de 1:4 besturing waarmee u met minimale beweging maximaal kunt sturen.

EO

Maximale werktijd op slechts één enkele lading. De geheel nieuwe Minn Kota EO biedt tot 9 uur primaire aandrijving voor kleinere boten. Wat betekend dat je meer dan voldoende vermogen hebt om een volledige dag te kunnen genieten op het water. Het solide bracket kent 9 standen is uitgevoerd in duurzaam composiet materiaal en voorzien van quick release functie. De EO biedt door de Digital Maximizer tot wel 5 x meer vaartijd. Dat is de kracht en betrouwbaarheid van Minn Kota.

E-Drive

Back to top

Slikkendam en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.